Home
Bedrijfsprofiel
Diensten
Inbraakbeveiliging
Brandmeldbeveiliging
Ontruimingsystemen
Camera Bewaking
Toegangscontrole
ICT
Telefonie
Zorgsystemen
Zonne-Energie
Links
Contactformulier
Vacatures
Aanbiedingen

Zorgsystemen

G&V is gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van verpleegoproep, personenoproep-installaties en dect-systemen in de zorgsector. G&V werkt met betrekking tot genoemde installatie samen met gerenommeerde leveranciers op het gebied van zorgsystemen.

Het is van groot belang om samen met u, de toekomstige relatie, een inventarisatie te maken, welke systemen, voor u, nu en in de toekomst, aan die zorgvraag kunnen voldoen. De snelheid waarmee tegenwoordig de techniek en daardoor de functionele eigenschappen toenemen is van belang voor de keuze van welk(e) systeem u nu moet aanschaffen. Wat u vandaag koopt is morgen al verouderd.

Maar wat nog veel belangrijker is, uw intra- en extramurale bewoners, waar u verantwoordelijk voor bent, moeten tevreden zijn over de manier waarop u hun zorgvraag beantwoordt. Daarnaast is het van groot belang dat u informatie uit de systemen kunt halen, waardoor u een overzicht krijgt of het personeel wat u acht nodig te hebben, inderdaad voldoende is om op de gevraagde zorg, adequaat te kunnen reageren.

G&V is in staat om uw vraag te vertalen naar de bestaande en toekomstige technieken, vandaar ons motto; Praktisch met systemen.

 

Zorg en Welzijn

G&V Beveiliging en Telecommunicatie | info@gv-beveiliging.nl