Home
Bedrijfsprofiel
Diensten
Links
Contactformulier
Vacatures
Aanbiedingen

Vacatures                                                                                                                                           

Monteur Beveiligingsinstallaties

Functieomschrijving - Monteur Beveiligingsinstallaties - MBV

  • Installeren van beveiligingssystemen en technische installaties bij particulieren en bedrijven.
  • Het installeren van een grote variatie aan beveiligingssystemen en technische installaties in verschillende soorten gebouwen zoals grote particuliere panden, villa's, kantoren, scholen en semi-overheidsgebouwen.Allereerst wordt je ingewerkt en maak je kennis met het bedrijf, de medewerkers en de toegepaste systemen, technieken en merken. Na de inwerkperiode zul je in eerste instantie met een van onze monteurs de buitendienst ingaan om onze werkwijze op de werkvloer te leren kennen waarna je zelfstandig op pad gaat.
  • Je ontvangt een prima salaris, de beschikking over een auto van de zaak en de mogelijkheid om veel te leren over nieuwe technieken in deze sterk technisch georiënteerde branche.

 Functie eisen - Monteur Beveiligingsinstallaties - MBV

  • U heeft ervaring met het installeren van beveiligingsinstallaties. U heeft interesse in nieuwe technieken zoals VOIP. U heeft een afgeronde MBO opleiding elektronica niveau 4 of gelijkwaardig, aangevuld met het diploma MBV (monteur beveiligingsinstallaties).
  • U beschikt over een verklaring van betrouwbaarheid (screening bij justitie) of kan deze indien gewenst aanvragen en verkrijgen. Kennis van GE systemen is een prè. U bent leergierig, servicegericht en bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Als u denkt deze functie binnen ons bedrijf te kunnen vervullen neem dan contact met ons op.

G&V Beveiliging en Telecommunicatie | info@gv-beveiliging.nl