Home
Bedrijfsprofiel
Diensten
Inbraakbeveiliging
Brandmeldbeveiliging
Ontruimingsystemen
Camera Bewaking
Toegangscontrole
ICT
Telefonie
Zorgsystemen
Zonne-Energie
Links
Contactformulier
Vacatures
Aanbiedingen

Toegangscontrole

Ondernemers staan ongemerkt een aanzienlijk percentage van hun jaaromzet af door diefstal en verduistering binnen het eigen bedrijf. Terwijl juist daar de eerste winst ligt. Het loont dus om uw interne beveiliging prioriteit te geven.

Met een toegangscontrolesysteem beperkt u de schade. U verkleint de kans op diefstal tijdens werktijd en u beschermt uw medewerkers en hun bezittingen. Met dit systeem heeft u zicht op in- en uitgaande personen.

Voorts kunt u nagaan welke medewerkers welke ruimte bezocht hebben. En wanneer en hoe lang. De aan- en afwezigheid wordt nauwkeurig geregistreerd. U beschikt altijd over gedetailleerde informatie. Uw medewerkers of bezoekers komen alleen in ruimtes waar ze volgens u toegang toe hebben. Terwijl buitenstaanders onmogelijk naar binnen kunnen glippen. Dat vergroot de veiligheid van u en uw klanten.

 Voor G&V begint het ontwerp van het systeem met het inventariseren van zwakke plekken in uw interne organisatie en beveiliging, waarbij wij rekening houden met de werk- en leefbaarheid binnen uw bedrijf. Daarop ontwerpt G&V uw systeem. Tevens verzorgen wij, tezamen met onze partners, het onderhoud en de service op deze systemen. Voor advies, installatie en service kunt u terecht op één adres......G&V.

Identificatie

 

G&V Beveiliging en Telecommunicatie | info@gv-beveiliging.nl