Home
Bedrijfsprofiel
Diensten
Inbraakbeveiliging
Brandmeldbeveiliging
Ontruimingsystemen
Camera Bewaking
Toegangscontrole
ICT
Telefonie
Zorgsystemen
Zonne-Energie
Links
Contactformulier
Vacatures
Aanbiedingen

Telefonie

G&V wil graag meedenken in oplossingen met betrekking tot de telecommunicatie behoeften binnen en buiten uw organisatie, waardoor de klanttevredenheid en de efficiency kan worden verbeterd en kosten kunnen worden bespaard.

G&V werkt met betrekking tot telecommunicatie installaties uitsluitend samen met erkende gecertificeerde bedrijven gespecialiseerd in de producten van Siemens en Samsung. Hiernaast beschikken ze over een compleet assortiment randapparatuur en applicaties. Hiermee zijn ze in staat invulling te geven aan de telecommunicatie behoefte van zowel particulier het MKB als de groot zakelijke markt. Een kleine greep uit de oplossingen die wij bieden zijn:

  • Hybride en Full-IP communicatiesystemen, Stand-alone of multisite Integrated DECT.
  • Voice Response, CTI-applicaties, variërend van het bellen vanaf je PC tot het generen van een screen popup bij een inkomend telefoongesprek in uw CRM-applicatie.
  • Callcenter applicaties, Management informatie, voor zowel kostenbeheersing als bereikbaarheidsanalyse GSM-gateways, Headsets,Telefoonbeantwoorders, draadloze telefoontoestellen ed.

Advies voor besparing en optimalisatie van uw abonnement voor telefonie, internetaccess en WAN-koppelingen. G&V onderscheidt zich hierin door het leveren van toegevoegde waarde rondom de gevoerde producten. Dit betekent voor u, als eindgebruiker van deze producten, een probleemloze implementatie van de geboden oplossing en de benodigde continuïteit hiervan ná implementatie. 

Om uw bereikbaarheid te garanderen bieden onze partners diverse contractsvormen aan variërend van een response contract tot een Service Level Agreement (SLA). De serviceafdeling van onze partners staat dan ook 24 uur per dag tot uw beschikking, zowel telefonisch als via een servicedesk, waar vakbekwame medewerkers zitten, welke voor u, eventueel op afstand, mutaties in het telefoonsysteem kunnen uitvoeren. 

 

Communicatie

G&V Beveiliging en Telecommunicatie | info@gv-beveiliging.nl