Home
Bedrijfsprofiel
Diensten
Inbraakbeveiliging
Brandmeldbeveiliging
Ontruimingsystemen
Camera Bewaking
Toegangscontrole
ICT
Telefonie
Zorgsystemen
Zonne-Energie
Links
Contactformulier
Vacatures
Aanbiedingen

 Inbraakbeveiliging

Continuïteit en een veilig gevoel zijn belangrijke aspecten geworden in het dagelijkse leven. Inbraak is in deze tijd helaas aan de orde van de dag. Een professionele bescherming van uw eigendommen kan veel ellende voorkomen. Zowel particulieren als bedrijven hebben daarom baat bij een efficiënte beveiligingsinstallatie tegen inbraak. De laatste jaren hebben zich op het gebied van beveiligingssystemen voortdurend nieuwe ontwikkelingen voorgedaan. Veel van die ontwikkelingen hebben vanwege hun betaalbaarheid ook toegang gevonden tot de particuliere sector. Een goede inbraakbeveiliging vormt zo in tal van huishoudens de basis van een ontspannen vakantie of een goede nachtrust.

G&V is een erkend VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) installateur en verzorgd een compleet pakket op het gebied van Inbraak-beveiliging en staat daarbij bovendien garant voor het leveren van beveiligingssystemen met een kwaliteitslabel, of dit nu uitsluitend bouwkundig is of een samenhang van verschillende maatregelen, door middel van een door G&V te verstrekken VEB certificaat. Dit certificaat is het schriftelijk bewijs voor u als klant en de verzekeraar dat alle beveiligingsmaatregelen zijn uitgevoerd volgens een vastgestelde risicoklasse.

Van het verstrekken van informatie, het geven van gericht advies, het leveren en installeren van beveiligingsconcepten tot en met het bieden van een snelle servicedienst, G&V is u graag van dienst.

G&V bied u oplossingen aan om onbewaakte ogenblikken ten allen tijde te voorkomen. 

  

   

 

Detectie

 

VEB Gecertificeerd

 

 

G&V Beveiliging en Telecommunicatie | info@gv-beveiliging.nl